Bijeenkomsten

Bijeenkomsten en meewerken

Conference Natural Capital is niet alleen een online platform, of een website zonder gezichten en zonder mensen die erachter aan het werk zijn. We komen graag met je in contact en daarom houden we bijeenkomsten door heel het land. De agenda wordt nog bekendgemaakt op de website zodra we alle locaties rond hebben en weten waar we zullen zijn op alle tijden.
Tijdens de bijeenkomsten geven we een korte presentatie over de werking van het platform. Daarna gaan we in op de noodzaak om aan de slag te gaan met duurzaam investeren en duurzaam produceren. Dit is het grootste gedeelte van de bijeenkomst, omdat we dit het belangrijkst vinden. Een gemiddelde bijeenkomst duurt twee uur, maar dit kan uitlopen omdat we ook de tijd nemen om vragen te beantwoorden. Gezien de aandacht voor ons platform kan dit een langere tijd in beslag nemen, maar je kunt voordat er vragen gesteld worden gewoon de zaal verlaten.
De bijeenkomsten worden geregeld door een externe partner die van ons de opdracht gekregen heeft om hier zo min mogelijk geld aan te besteden. We hebben geld mogen ontvangen van sponsoren voor het lobbyen, maar we gaan zuinig om met het budget omdat we het geld liever gebruiken voor het lobbyen in Den Haag wanneer we eenmaal resultaten hebben die we kunnen tonen aan de politici. Uiteindelijk willen we een mondiaal platform worden en daar hebben we de hulp van de overheid bij nodig.

Meewerken en investeren

Het investeren is een gemakkelijk proces wanneer je eenmaal een account aangemaakt hebt. Het aanmaken van een account is een stap die niet overgeslagen kan worden. Het gaat hier om investeringen, niet om donaties, en daarom hebben we jouw gegevens nodig voor een transactie verwerkt kan worden. Nadat je een account aangemaakt hebt, kun je gemakkelijk kiezen voor een stortingsmethode. Heb je geld op het account staan, dan kun je een project kiezen.
De projecten en bedrijven zijn zichtbaar voor alle mensen die een account hebben aangemaakt. Je hoeft dus geen storting te doen voordat je kunt zien waar je geld in kunt investeren. Zonder account is het niet mogelijk om de open projecten en investeringen te zien, dit heeft te maken met de privacy van de bedrijven.
Binnenkort maken we het ook mogelijk om contact te leggen met de verschillende bedrijven zodat vragen gesteld kunnen worden voordat er een investering gedaan wordt. Wanneer de investering succesvol is, en het project actief wordt, zal het bedrijf wekelijks of maandelijks updates plaatsen over de voortgang. Daarvoor hoef je als investeerder overigens niet in te loggen, dit communiceren we via mail naar alle mensen die een investering hebben gedaan in het bedrijf, ook omdat je zo op de hoogte gehouden kunt worden over de waarde van de investering.

Vragen of opmerkingen

Is er iets onduidelijk of heb je andere vragen of opmerkingen over het gebruik van het platform, of ben je van plan een grotere investering te doen en wil je eerst contact hebben met ons, neem dan even contact met ons op zodat we een afspraak kunnen plannen.