Trade.com 2019 Bijeenkomst

Conference Natural Capital staat bekend om de organisatie van conferenties die volledig in het teken staan van duurzame investeringsmogeljkheden. De visie hierachter is om bedrijven en investeerders met elkaar in contact te laten brengen. Duurzaamheid speelt hierin een grote rol, aangezien investeerders graag de waarde per kwartaal zien stijgen. Ons platform richt zich voornamelijk op een verzameling van kleine investeringen, waardoor een financiële basis gecreëerd kan worden voor een startend of lopend bedrijf. Conference Natural Capital is sinds kort een langdurige samenwerking aangegaan met Trade.com, een platform voor daghandelaren, ook wel online traders genoemd, waar gebruikers zich kunnen verdiepen in aandelen, futures, opties en Forex. Deze samenwerking is ontstaan door de transparante overlapping tussen online traden en het maken van beleggingen.

Aanbieders als Trade.com hebben het openbaar handelsbeleid veranderd naar een aandelenmarkt wat plaats kan vinden in uw eigen woonkamer. De markt biedt twee verschillende opties aan; binaire opties en contracts for differences. Voor online gebruikers is het verschil van opties van belang, juist wanneer zij willen gaan starten met het online traden.
Voorheen stonden onze bijeenkomsten volledig in het teken van Conference Natural Capital. Dit jaar hebben wij als organisatie besloten om een diepere dimensie aan deze bijeenkomsten te geven door middel van sprekers. Tijdens de bijeenkomsten krijgen diverse sprekers uit verschillende industrieën de gelegenheid om informatie te verstrekken op het gebied van financiën en investeringsmogelijkheden. Wij hebben er voor gekozen om Trade.com als een rode draad te laten fungeren tijdens de aankomende bijeenkomsten. Sprekers, werkzaam als professionals in de online trading industrie, zullen bezoekers kennis laten maken met de huidige stand van zaken en nieuwste innovaties. Door het samenbrengen van verschillende industrieën, kunnen wij als organisatie meer investeerders en bedrijven op een locatie samenbrengen. Hier kunnen zakelijke samenwerkingen en duurzame investeringsmogelijkheden uit ontstaan, wat het uiteindelijke doel is van onze organisatie.

Zoals onze bezoekers van Conference Natural Capital gewend zijn, verzorgen wij nog steeds onze bijeenkomsten op de oude manier. Na onze korte presentatie over de werking van onze strategie en platform, besteden we tijd aan het voordragen van informatie over duurzaam investeren in combinatie met een duurzame productie. Toegevoegd aan ons programma zijn twee sprekers uit twee verschillende werkvelden en industrieën. Zij gaan u informeren over de huidige financiële zaken en ontwikkelingen, welke plaatsvinden in het bedrijfsleven. Onze bijeenkomsten zijn nu uitgebreid naar een programma van maar liefst vier uur. Vooral start-up bedrijven kunnen tijdens de bijeenkomst gebruik maken van de informatie en netwerkmogelijkheden. Zo kunnen zij met behulp van nieuwe investeringen toch een uiteindelijke zakelijke droom in werkelijkheid zien gaan. De aankomende bijeenkomst zal plaatsvinden in Den Haag. Hier worden wij vergezeld door twee sprekers van Trade.com. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar op onze website, evenals het volledige programma en overzicht van de aankomende bijeenkomsten in 2019.

Heeft u vragen op het gebied van financiële investeringen, duurzaam ondernemen of het maken van een grote investering? Dan kunt u contact opnemen met Conference Natural Capital. Wij kunnen u ondersteunen in het maken van de juiste financiële beslissingen.